5 nov 2014

LA PSICOMOTRICITAT DE POTA LAIT A OCTUBRE

Amb el grup dels grossos, Pota Lait, només hem fet una sessió de psicomotricitat durant el mes d’Octubre degut a motius de personal del centre. Les sessions de psicomotricitat en aquesta classe comencen amb la rutina de llevar-se les sabates i posar-se els mitjons de psico. Després, els alumnes van cap a la sala de psico fent un tren, s’asseuen a terra, recordem les normes, escalfem el cos, i... 1, 2 i 3...a tirar la torre!. Després de mitja hora de joc psicomotriu a la sala, els alumnes col·laboren amb la recollida del material. A continuació, fem uns minuts de relaxació amb música als matalassos. Finalment, fem la representació de la psicomotricitat.

En aquesta primera sessió ens varen plantejar uns objectius, com són: respectar els temps, per exemple, a l’hora de tirar la torre; aprendre a jugar de forma tranquil·la; respectar les normes; col·laborar en la recollida del material, etc.

Aquest és un grup molt actiu que mostra molta energia i necessitat de moviment a les sessions de psicomotricitat. Durant les següents sessions es tractarà de treballar per tal d’assolir els objectius proposats d’aquí a final de curs. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario