5 may 2014

SEGON TRIMESTRE APICULTORS

LES PROPOSTES DELS APICULTORS
Aquest segon trimestre ha estat ple de grans sorpreses. La veritat és que no ho passem gens malament a l’escoleta , els apicultors!!!jijiji
Un matí ens vam trobar l’aula de psicomotricitat(usos múltiples) plena de capces de mides diferents amb les quals vam poder somiar que érem intrèpids pirates o petits animals engabiats. Vam poder experimentar amb el nostre propi cos si cabíem dins o no, si servien per ficar-nos sota  o dalt, si podíem convidar algú a la caseta que acabàvem de construir, etc.
Quinze dies més tard, vam trobar que l’aula s’havia convertit en un bosc gegant però especialment creat a la nostra mida. Gran quantitat de materials suculents com: Sorra, flors, plantes,etc.  Tot era per jugar, experimentar i tocar i combinat amb  pots, garrafes, cubells per tal de...mesclar, buidar, tirar i fer pastetes.
I, com no podia faltar a Es Vedranell, també vam tenir propostes amb menjar. Vam poder degustar fruitetes i verduretes del temps i les vam poder  manipular com si fóssim grans Chefs perquè disposàvem de gran quantitat de estris de cuina.
Aquí us deixem els nostres vídeos perquè veieu que no diem cap mentira.jijiji

No hay comentarios:

Publicar un comentario