30 may 2014

ACTIVITATS MENTRE NA MARINA HA ESTAT AQUÍ

Durant les darreres setmanes hem contat amb la presència d'una al.lota de pràctiques, na Marina. Amb ella hem fet moltes activitats divertides com per exemple:  una sortida per a agafar flors i després pintar amb aquestes, pintar a terra amb paper de bombolles aferrat als peus nus, pintar amb cotxes, fer un quadre amb pintura sense tacar-nos les mans, fer uns prismàtics amb material reciclat, etc. A més, l’últim dia de na Marina a classe vàrem gaudir d’una sorpresa... ens vàrem convertir en pirates cercant  un tresor! Va estar molt divertit.. (Et trobarem a faltar Marina!)

Per altra banda, les propostes dels últims dies han estat basades en l’experimentació amb diferents tipus de plantes i terra, i amb l’experimentació amb diverses fruites i verdures. Ens ha agradat molt tastar aquests aliments!
També  vam  plantar maduixes!.amb els pares d’en Joel. Aquesta activitat ens va agradar moltíssim. Cadascú va plantar la seva planteta i després la vam poder portar cap a casa. I sabem del cert que ja han sortit maduixes!

Finalment,  vàrem fer una altra excursió al “cole de majors” aquesta vegada a  Sant Josep, a l’Urgell. Vàrem tindre l’oportunitat de conèixer com és l’escola  i de passar una estona jugant amb els nens de 3-4 anys. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario