9 dic 2013

Què hem fet els esparters a la classe el mes de novembre?

Aquest mes al nivell 1-2 anys hem experimentat amb els següents materials: envasos relacionats amb la higiene (pots de xampú, raspalls de dents, tubs de crema...), paper de diari i elements del joc heurístic (llaunes, envasos de plàstic, anelles i rul·los).
Aquests materials han tingut una molt bona acollida per part dels nens; sobretot els envasos i el joc heurístic ja que tenien més possibilitats (ficar i treure coses de les llaunes, mossegar, fer joc simbòlic...). En canvi amb els diaris, érem nosaltres qui teníem que suggerir-los què fer amb ells (rompre’ls, fer xurros o pilotes, amagar-se, fer renou...) o inventar-nos una nova línia de roba (jupetins, faldes, diademes). 
En quant a les visites de famílies de cada dijous, els primers que s’han animat han set els pares de Julia. Aquestos ens van introduir en el mon de la fruita ensenyant-nos de quin arbre prové cadascuna mitjançant imatges, explicant-nos els beneficis d’elles i deixant-nos-les tastar. Ens va encantar!
El següent dijous ens va visitar la yaya, la padrina i el cosí de Isabel que ens van contar un conte amb titelles. També vam cantar i explicar un altre conte. Va ser molt divertit.
L’últim dijous d’aquest mes, vam gaudir de la companyia de la mamà de Pol que ens va introduir en una historieta cantada i dibuixada amb guixos de colors a una pissarra. Després ens va oferir convertir-nos en artistes i pintar amb ceres al paper continu. Vam gaudir al màxim d’aquesta experiència.

Gràcies a l’AMIPA hem tingut l’oportunitat de gaudir d’una conta-contes meravellosa que ens ha cantat cançons, presentat a diferents personatges, contat una petita història... deixant-nos bocabadats durant una gran estona. Tant nens com adults hem aprofitat al màxim aquesta activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario