10 dic 2013

Els costurers al novembre...

ELS COTURERS AL NOVEMBRE:

Aquest novembre hem pintat amb guixos de colors a un paper continu aferrat a la paret. Cadascú ha pogut expressar la seva creativitat, han quedat dibuixos genials!
També hem tingut l’oportunitat de gaudir de les històries de na Sara de Barcelona, la contacontes que ens va visitar el darrer dimecres, gràcies a l’APIMA del centre.
A més, ha vingut la mamà d’en Rio i la mamà de na Carmen a visitar-nos:

  • D'una banda, la mamà d'en Rio ens ha explicat una  versió diferent del conte “A que sap la Lluna?”,  però ens ha agradat moltíssim i hem gaudit molt amb tots i cada un dels personatges que volen saber a què sap la lluna. 
  • En canvi, la mamà de na Carmen per a ensenyar-nos a fer "Rosquilles". Després de conèixer quins són els ingredients de la recepta, hem après a fer la massa. Junts hem pogut experimentar i donar forma a les "rosquilles" al nostre gust. Una vegada hem fet les rosquilles hem anat a la cuina per a fregir-les i després ficar-li el sucre. Quan ja estaven llestes per a menjar tots hem esmorzat, estaven boníiisimes!  Aquesta ha estat la part més divertida! 


Tots  gaudim molt de la presència de les famílies els dijous  i agraïm la seva participació que tant ens enrriqueix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario