11 mar 2013

1ª FESTA ES VEDRANELL 2013


A petició de les famílies i per a celebrar que vam guanyar el primer premi de la rua de Carnestoltes del municipi per segon any consecutiu, organitzàrem un dinar al "merendero" del Centre Social de Can Bonet el dissabte 9 de març de 2013 a partir de la una del migdia. Acordàrem que cada família aportés algun plat, salat o dolç, les postres, les begudes o part dels estris per parar taula. 

El mateix dissabte al matí semblava que el temps ens jugaria una mala passada però finalment va sortir un sol espatarrant, convertint la diada en primaveral.

Poc a poc va anar arribant tothom i es varen anar omplint les taules amb menjars divertits (un petit cuc de donnuts, unes brotxetes de núvols i lacasitos, uns pintxos de fruita recoberta de xocolata, ...), varietat de menjar internacional com les pizzes i algunes quiches o l'ensaladilla "rusa", i menjar més typical spanish com les truites, les croquetes i el pà amb all i oli. També la beguda va tenir un marcat caire espanyol, la sangria, la cerveceta o l'aigua de valència.

L'atracció de la festa per als més menuts van ser les pilotes, els rallies de motos amb caigudes incloses i les curses a peu per les pasarel·les. En canvi, els grossos vam gaudir arreglant el món o capgirant-lo per complert una estoneta.

Finalment, i com finalitza qualsevol menjar de germanó, un caferet, una infusió, un talladet i...una bona siesteta cadascú a casa seva.








No hay comentarios:

Publicar un comentario