5 dic 2018

ENS VISITEN ELS I LES POLICIES DE SANT JOSEP


Des què iniciarem els  espais familiars a l'exterior. La tarda més sol·licitada o més demandada sempre ha estat la visita del cossos d’emergències o seguretat de l’illa. És una de les activitats que més entusiasme provoca, tant pels grans com pels menuts. visitar als Bombers, que vingui la policia son activitats molt cridaneres i espectaculars. Aquest passat dimecres no va ser menys. La  participació i col·laboració de la policia local de Sant Josep van encantar a tots i totes.
Van arribar al pàrquing amb dos vehicles, una furgoneta d’atestats  i un cotxe que no va parar de fer remor durant una llarga estona. Ens van ensenyar els tots els estris i totes les eines que duien dins.
Ja dins l’escoleta els hi vam preguntar sobre tot allò que duien als uniformes, els de noies policia i els de nois policia, quan ens havíem de posar el cinturó, quan i per on havíem de creuar el carrer, etc...
Finalment, quan els i les policies van acomiadar-se, vam berenar de valent i vam contar un conte sobre un cotxe molt atrafegat per portar d’una banda a s’altra una gran família. També vam cantar, entre tots,  la cançó “del coche  de  mama y de papa, nos iremos a pasear”!! Jajajajja!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario