22 nov 2016

VISITA ALS BOMBERS 2016 ESPAIS FAMILIARS

Quart Espai Familiar del 2016.
Per primera vegada, l’escoleta Es Vedranell ha visitat el parc de Bombers de l’illa. Per descomptat, no serà l’última perquè vam quedar encantats i encantades amb la experiència.

La gran afluència de famílies en aquest Espai Familiar denotava  la gran expectació que aixequen els bombers i a més,  perquè per a  tots els assistents era la primera vegada. Això encara va fer que fos més emocionant, tant pels nens i les nenes com per als adults que els acompanyàvem.

Els dos bombers encerregats d’ensenyar-nos les instal·lacions no van  escatimar en recursos i explicacions perquè tot ens quedés claríssim i poguéssim gaudir al màxim de l’experiència.  Ens deixaren pujar al camió, tocar la sirena, posar-nos el casc i, fins i tot, lluitat amb les pesades maneges d’aigua. Tanmateix ens van cedir una estona el seu menjador perquè poguéssim degustar un petit berenar abans de continuar al·lucinant amb tot el que veiem.

Agraïm moltíssim la dedicació i la implicació d’aquests dos bombers perquè van contribuir a que resultés una sortida inoblidable.


 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario