18 abr 2013

ES VEDRANELL EN GRAFFITI


Per posar el nom del centre vàrem decidir pintar l’enorme paret exterior amb un colorit graffiti  i una gran figuera (símbol del sacrifici i la constància i característic de la nostra illa) on una nena està agafant figues.

Per a realitzar aquesta obra, contarem amb la col.laboració d’un graffiter professional vingut de Segovia, en Pablo Rubio Hernán (podeu veure els seus anteriors treballs al seu blog: goegraffitis.blogspot.com.es) i l'ajuda de dos dels seus amics: Ángel Roldán (al.lot de Carol Torres) i Javi Rey.

Vam aprofitar que l'escoleta estava buida en les vacances de Setmana Santa. Dissabte dia 30 va començar la gran enfeinada. Primerament, com podreu veure en el video es va marcar amb llapis les lletres amb el nom del centre. Una vegada marcades, es va repassar les lletres i es van omplir de color. A continuació, el tronc de la figuera va anant prenent forma i  també les seves fulles i finalment, la nena que cull les figues.

Na Carol Torres, amiga del graffiter i impulsora d'aquesta gran aventura va ser l'encarregada de deixar constància "gràfica", mai millor dit, jeje de l'experiència. Ens va relatar que els ocupà unes 8 hores de feina però que van estar plenes d’emocions, diversió i algun petit imprevist pel que fa al temps. El vent fort que sempre ens acompanya en aquesta zona va fer que l'espray  es desplacés per allà on no tocava i  la pluja els va jugar una mala passada l'última tarda però,  l'ànim i la paciència d'en Pablo i els seus ajudants va fer que ho poguessin enllestir a temps.

Tot just acabar, na Carol ens va enviar unes fotos a tot l'equip educatiu i vam poder veure la magnífica feina d'en Pablo però el més emocionant era imaginar  les cares dels més menuts quan arribessin a l'escoleta després de les vacances.



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario